Spørsmål rundt det å få seg nettside?

Alt du trenger å gjøre er å følge tre enkle steg:

  1. Du bestiller et møte med oss.
  2. Vi fikser nettsiden din, inkludert all tekst og bilder.
  3. Vi vedlikeholder og oppdaterer nettsiden din. Slik at du kan bruke tiden din ute på oppdrag!

Ja, vi lager både nye nettsider og moderniserer eksisterende nettsider.

Bestill et møte med oss her!

Ja. Vi trenger ikke å møtes fysisk for å få opp nettsiden deres. Vi kan ta en prat på videochat eller telefon, det er alt som trengs.

Bestill et møte med oss her!

En nettside vil tjene deg og bedriften din på mange måter. Vi har samlet 5 grunner for å skaffe seg nettside:

1. Bedriften din blir synlig for et større marked.

Hvor kjøper du billetter til fotballkamper? Sannsynligvis på nett. 89% av nordmenn leter på nett før de bestemmer seg hvilken vare eller tjeneste de kjøper. Vær med i kjøpsfesten – på tilbudssida!

2. Livet ditt blir enklere.

Nettsiden jobber som en selger for deg døgnet rundt. Folk får svar på det de lurer på med en gang, og din tid blir frigjort fra telefon. Dette er win-win.

3. Kunden får et godt inntrykk av bedriften din før de i det hele tatt har møtt dere.

Det er viktig for oss å føle oss trygge når vi velger håndverker. Eller ville du sluppet inn noen du ikke stoler på i din bolig mens du ikke er hjemme? 

4. Du tiltrekker deg flink arbeidskraft.

Drømmer du om å utvide bedriften din en gang? I Trondheim er det mangel på flink fagfolk, og du kommer til å konkurrere med de store firmaene om ansatte. Vis jobbsøkerne hvorfor de skulle velge deg!

5. Du får mye valuta for pengene.

Den første kunden du får gjennom nettsiden din vil ha betalt for den. I tillegg tar vi oss av hele jobben, inkludert tekstproduksjon, slik at du slipper å gjøre noe som helst – unntatt å gi oss oppdraget!

Bestill et møte med oss her!

Vi vil at du kan fokusere 100% på jobben din uten å måtte bruke tid på å skrive tekster for, vedlikeholde eller oppdatere nettsiden din.

Derfor tilbyr vi en abonnementsordning som tar høyde for alt, dvs. tekstproduksjon, oppsett, vedlikehold og oppdateringer. Først fikser vi tekster og design for nettsiden din. Når den er publisert vedlikeholder og oppdaterer vi siden. Det betyr at når du trenger å endre noe på nettsiden etter hvert som bedriften din vokser og forandrer seg gir du oss beskjed, og vi fikser resten. Slik slipper du å redigere selv.

En enkel landingsside inkl. bilder og tekst koster deg kun kr 9.990. Tilhørende abonnement beløper seg på kr 399 per måned.

Pssst… gjerne sjekk med andre webdesign-firmaer. En bedre pris finner du neppe!

Bestill et møte med oss her!

Utviklingsperioden pleier å være fra 2 til 5 uker fra signert avtale til nettsiden er ferdig utviklet og publisert. 

Ja, abonnementet tar høyde for utskifting av tekst og bilder når nettsiden er ferdig utviklet. Du sender oppdateringene til oss så utfører vi dem på nettsiden.

Vi hjelper alle typer håndverksbedrifter og rådgivere innen byggebransjen.